Witam, wszystkich milosnikow roverkow. Jestem studentem i zamierzam kupic MG ZR, to bedzie moje pierwsze autko. Chyba dobrze wybralem marke ?
Wkrotce odezwe sie na forum z prosba o pomoc przy zakupie.
Pozdrawiam
krystians7
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 23:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 20:45 Re: Witam wszystkich
krystians7 napisał/a:
Chyba dobrze wybralem marke ?
Witaj,
Nawet powiedziałbym że bardzo dobrze... jakbym nie miał podłego nastroju, to po przejechaniu się paru kilometrów ZR'em banan z paszczy mi dwie godziny nie schodzi...
krystians7 [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 23:17
To pytanie powinienem zadac w pierwszym poscie, ale zrobie to teraz.
MG konkretnie ZR-y, maja cos w sobie, wygladaja slicznie, maja dobre osiagi, nie nalezy do awaryjnych aut(jak narazie te informacje czerpie wylacznie z forum, czas pokaze kiedy bede mogl napisac cos z autopsji)
Kazdy kto poznal te auta je chwali, ale mam jedno pytanie ktore mi krazy po glowie:
dlaczego te auta sa takie tanie???
za 20 tys ktore zamierzam przeznaczyc, moge sobie pozwolic na ZR-a z 2002, czy 2003.
Te same pieniadze gdybym mial wydac na inna marke np.Audi A3(ktore de facto bylo moim faworytem zanim dostrzeglem MG) z bardzo zblizonym wyposarzeniem i silnikiem, dostane 5 lat starsze, to samo z innymi markami Honda, Mazda czy nawet Vsiowagen.
Pewnie dlatego, ze to dosc malo popularne auta. Handlarze masowi sprowadzaja to jako ciekawostke przyrodnicza, szykuja i robia. Moj tak stal kilka miesiecy Dopiero ja wyrwalem go ze szponow prylandzkiej szajki handlarzy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum