Musisz miec konto na youtubie. Zarejestruj sie, zaloguj i wrzucaj wczesniej przygotowany film. Dla poczatkujacych sa jakies restrykcje co do dlugosci filmu i jego wagi. Warto film zrobic w jakims divx lub xvid i poprzez przycisk UPLOAD na stronie wrzucic go. W miedzy czasie podaje sie opis filmu, tytul, tagi. Mozesz wybrac czy film ma byc publiczny czy np. tylko dla zaprzyjaznionego grona Twoich subskrybentow. Wrzucanie filmu trwa tak dlugo, jak duzo wazy Twoj film i jakie masz lacze do swiata (upload). Po wrzuceniu zostaniesz poinformowany komunikatem, ze film juz jest w bazie Youtube pod takim i takim linkiem, ale trwa jeszcze jego przetwarzanie. Po ok. 30 - 50 min. film jest juz dostepny.
"Your video is limited to 10 minutes and 1024 MB." - to jest wazna informacja dla Twojeg filmu
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
A, to dziekuje. Pierwszy, trzeci i czwarty to poniekad moja robota. Poniekad bo w wiekszosci Violla lub Michaelp byli operatorami kamer w czwartym zas material nakrecony przez Senna i AndrewSa. Ja zajalem sie montazem.
Marek jesteś WIELKI!!!! filmiki Twojego autorstwa są super poporstu!!!
PS. nie wiem kto poskładał filmik który zapodałeś w swoim poście ale ma u mnie ogromny plus za Fuel'a Metallicy
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
tia amator ja sie tylko zastanawiam kiedy pod Twoim kierownictwem ruszy wielkobudżetowa produkcja z Pollywood wielko-ekarnowego filmu o Roverkach dla mnie robisz świetne rzeczy
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum