Gratki!
Czekamy na pokazy nowego nabytku na Bemowie.
[ Dodano: Sro Sie 13, 2008 10:56 ]
kruszon napisał/a:
Czyzby byly Docentowy?
EDIT Tak to Docentowy, a teraz mr-owy
ZTCW to jest już zadatkowany.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 09:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
llygas, mam nadzieje ze w niedziele pojawisz sie na Bemowie :D
oj załatwiam jeszcze papierki.
zaoszczedziłem troche na akcyzie, bo wg nowych przepisów powinienem zapłacić 3000 zł a po przedstawieniu umowy zakupu z datą 17.07.2008 zapłaciłem akcyzee 300 zł i kare w wysokości 1100 zł. wiec i tak jestem na plusie
piter34 napisał/a:
ja chcę znowu z Tobą na zlot jednym autem jechać
trudno bedzie bo bede jechał z Mszczonowa, ale coś sie wymyśli
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wiesz, ja mu sie nie dziwie, bo co jak co ale R45 w V6 to jednak rodzynek i biorac pod uwage jak wyglada nasz rynek aut uzywanych to dobry egz. R45 V6 pojawia sie raz na 3 lata EDIT: Wlasnie na otomoto spojrzalem i jest 1 (slownie jeden) V6 ktory stoi juz tam nie wiadomo ile. U nas tez byl omawiany w Chce Kupic chyba ze 2 razy ten egzemplarz...
orson miał kupić właśnie "tego"
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
A szkoda bo wlasnie doznalem chwilowego przyplywu gotowki i sie zastanawiac zaczalem a tak coz... Mam nadzieje ze zostaje w rodzinie to raz. Dwa ze w Wawie
Skontaktuj się z mr'em, bo nie jestem tego pewny...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
uprzedzam nowy R75 jak przystało na mój samochód jest w automacie
Ech...to chyba jedyna ( ) wada mojego Roverka, że właśnie nie jest w automacie..
Jestem teraz chwile w US i jeżdżąc Avenger'em (plastic fantastic..) albo Sonata (tez fantastic , tylko bardziej miękka jest, i nawet nieźle (wygodnie) się nią "pływa"..) czy lexem - wszystkie w automacie - to już wiem i wątpliwości nie mam, jaką skrzynię będzie miało moje następne autko
(I że kiedyś będzie to pewnie Lex... )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum