Wysłany: Wto Sie 19, 2008 20:41 Handel częściami do Opla(poszukuję sprawdzonego)
Mam takie pytanko macie może kogoś sprawdzonego kto móglby załatwić silnik do Opla Zafiry z rocznika 2003/4. Silnik ma oznaczenie y20dth. Bardzo prosiłbym o jakąś pomoc bo autko stoi w Bydgoszczy z pęknietym wałem korbowym i potrzebuje nowe serduszko
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 20:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
najlepszy pomysl to 2.5V6 lub 3.0MV6 diesle to porazka w zafirze 2.0DTi raczej nie wydoli, może jakby boxa mu wpakowac, bezpiecznie tak ze 120KM i 250NM, Daras mial tak ( chlopak z VU) i nie narzekal:) a 2.2 Dti ma akurat 125KM:)
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
wiesz to nie jest moje autko tylko mojego bardzo dobrego znajomego Pojechał z rodzinką nad morze i auto już w bydgoszczy zostało i zobowiązałem się mu pomóc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jak widać jesteśmy bardzo otwartym klubem motoryzacyjnym!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum