Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to w aktualnym (od 18 VIII) wydaniu tygodnika "Motor" jest niezły artykuł (na 2 strony) na temat usuwania drobnych wgniotek na karoserii.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 17:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Byłem w weekend w Londynie i dostałem w sobotę sms-a od taty: "Gdzie zostawiłeś samochód? Bo widziałem że na Śląsku grad...". Przez trzy dni się obawiałem co zastanę po powrocie - auto malowałem rok temu. Okazało się że jednak mój stary grat (MB W126) ma pancerną blachę. Niestety, Fiat Bravo (nowy model) dziewczyny zastałem z kilkoma śladami na dachu i masce...
A nie lepiej dodać 100 zł i mieć nową, nieporysowaną?
Nie wiem czy takie 100pln Dziś o godz 16 wyjechałem z nowiutką szybą Panowie mieliście rację, że widać przez nią jak bym odzyskał wzrok
Ps koszt z wymianą 415pln ale warto. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam.
u mnie w czeladzi rzeź ja 5 wgniotek na dachu 3 na klapach ale i tak niezle z tego co widzialem po ludziachto inne tragedia no coz trudno nie nowe auto ,i tak w okolo mojej 620 pelno szla z innych aut , renowki tragedia , i daewoo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum