Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 20:08 Witam Wszystkich ! Pozdrowienia z Lubelskiego
Witam Roverkowiczów
Dosyć nie dawno stałem sie posiadaczem roverka ( 200vi 97r ) i odrazu postanowiłem zagościć na stronie klubowej jak i na forum.
Myślę że zyskam na tym ja, jak wszyscy inni :
A tutaj zakupiony przeze mnie niepozorny samochodzik .
P.S Po kupnie wiadomo przydałoby się wymienić rozrząd, prosiłbym o jakieś informacje gdzie moge dostać w dobrej cenie rozrząd naj. woj lubelskie. A i przydałby sie jakiś dobry serwis w razie czego Z góry dziękuje
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 20:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam z Lublina Zyskać na pewno zyskasz bo forum od tego jest aby pomagać Ponadto (w miarę możliwości of kors) zapraszam do Lublina na piątkowe spotkania. Bardzo fajny zakupiłeś samochodzik, w tym kolorze faktycznie wygląda niepozornie. Co do części to chyba najlepiej (i w sumie najtaniej) w tomateam. A serwis to już co kierowca to inny poleca
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum