jest jeszcze bateria przekaźników, którymi steruje komputer, żeby nie lecialo przez niego te 30 parę amper w porywach
niestety nie wiem jak ona dokładnie wygląda w R200 i gdzie się znajduje, ale to chyba będzie to:
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Dzięki panowie tak myślałem, ze komputerem ale jest też przekażnik zamontowany na lewym mocowaniu amortyzatora przedniego prosty ale jakoś dziwnie działający .Jak to rozbiorę lub obejdę żeby działało to opiszę .
Przekażnik zamontowany na nadkolu załącza napięcie na dwa przekażniki które mieszczą się w tym pudelku które masz powyżej na zdjęciu. Jest to zespół przekażników wentylatorów chlodnicy i klimatyzacji. Są tam cztery przekażniki, trzy sterują wentylatorem chłodnicy i klimatyzacji, jeden załącza sprzęgło klimatyzacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum