Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 19:33 [r streetwise] tłuczenie przy hamowaniu
w moim roverku wymieniłem tarcze , klocki i amorki , wszystko jest ok poza tym ze przy hamowaniu ostrym wystepuje jakby takie tłuczenie. dodam ze np na torach kolejowych jak przejeżdzam to czuje stukanie na koumnie kierowniczej. Co to moze byc
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 19:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
byłem na dwóch stacjach diagnostycznych, zero luzów. Dodam ze stuki miałem jak przejeżdzałem przez tory, natomiast przy hamowaniu drgała kierownica , po wymianie amorków drganie ustało. Amorek prawy był krzywy, natomiast przed wymianą amorków nie było tego huczenia, stuków przy hamowaniu, były tylko drgania, po wymianie amorków zero drgań ale huczenie.
[ Dodano: Nie Wrz 07, 2008 21:13 ]
mam pytanko jak daleko jest do was z robakowa pod kórnikiem, to bym sie skusił bo chciałbym zawieche zrobic na tip top
na tarczach przejechałem moze ze 150 km. Przy mocnym hamowaniu z ok 100 km/h wystepuje stukanie
[ Dodano: Nie Wrz 07, 2008 21:33 ]
tak jakby w lewym kole na wysokości kolumny kierowniczej, przedtem mialem wybombany prawy amor ale teraz odgłosy z lewej
bardzo mozliwe bo przez okres około tygodnia coś mi cykało w kole własnie cos jakby metaliczne blaszki jak przyhamowałem przestawało. Dodam ze klocki wymiana w NOR Auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum