Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 10:45 [RMGZR 1.8T] linka sprzęgła
kupiłem ostatnio rovera mg zr 1.8T . mam takie pytanie: czy w tym modelu musi byc mocno naciągnieta linka bo po kupieniu sprzegło ciezko chodzi , mysle ze tak musi byc bo to sportowe autko... linka jest chyba jakims zamiennikiem bo na koncach są takie plastiki i własnie jeden z nich mi pęknoł i musze zalatwic nową linke albo przerobic inna z jakiegos innego samochodu... mogłby mi ktos cos poradzic gdzie mogłbym załatwic orginalne czesci w rejonie małopolski?? pozdrawiam i licze na jakies rady:)
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 10:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie było takiego modelu. Jeżeli kupiłeś MG ZRa z silnikiem 1.8 to jest tam 160KM uzyskiwane dzięki układowi zmiennych faz rozrządu.
Jeśli jakimś cudem masz w tym 1.8 turbinę, to niezła rzeźba musiała tam wyjść
gacek999 napisał/a:
mogłby mi ktos cos poradzic gdzie mogłbym załatwic orginalne czesci w rejonie małopolski??
Nie było takiego modelu. Jeżeli kupiłeś MG ZRa z silnikiem 1.8 to jest tam 160KM uzyskiwane dzięki układowi zmiennych faz rozrządu.
Jeśli jakimś cudem masz w tym 1.8 turbinę, to niezła rzeźba musiała tam wyjść
Może być jeszcze zwykłe 1.8 T 150 KM z R75, ale to też niezła rzeźba.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum