Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 12:12 [R416] Auto szarpie..
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam.Dawno mnie tu nie było ale jak to w życiu bywa,dobre kiedys też się kończy.I tak tez się stało z moim Roverkiem.Przy rozpędzaniu samochodu czyli na biegu 2 i 3 auto szarpie, nie zawsze sie tak dzieje ale jest to uciązliwe.Ostatnio nawet przy ruszaniu samochód skakał jak kangurek. Dodam, iz wymieniłam wszystkie filtry i nic to nie dało.Wczoraj pojechałam do warsztatu i okazało się,że przewody są w nie najlepszym stanie i oczywiście zostały od razu wymienione, no, i to też nic nie dało...Bardzo prosze o pomoc bedę bardzo wdzieczna za wszystkie odpowiedzi.Aha,żeby nie było przesledziłam forum i nic konkretnego nie znalazłam.
Pozdrówka..
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 19, 2011 23:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 12:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
te same objawy miałem (jak pisałem w tamtym temacie). Za czasem się to nasilało. Po wymianie było ok. U mnie przyczyną szarpania był sztukowany kabel od jednej świecy i od cewki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum