lewy i prawy są różne lewy dostaniesz tylko orginalny, prawy da się dobrać, ale wymiarów nie znam. Napewno sa do dostania u Tomiego (tomateam) tylko trzeba pytać
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 20:01
lelek11, jedz do sklepu z uszczelniaczami podaj wszystkie dane o jakie Cię poproszą i powinni Ci dobrać według katalogu przynajmniej mi tak dobrali do R 200 SDi
Brt, lewy jest podobny rozmiarem do prawego lecz posiada jeszcze jakieś udziwnienie(kołnierz) osobiście założyłem uszczelniacz bez kołnierza i śmigam bez rożnego rodzaju objawu wycieku
lewy jest wyraźnie wiekszy - miałem oba w reku a co do kołnierza, to były dwie wersje lewego z i bez kołnierza ja mam wersję bez
Ja by po prostu kupił u Tomiego i problem z głowy
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 09:13
Brt, w sumie to są dwa sklepy które zajmują się tylko uszczelniaczami facet tez zrobił wielkie oczy ale zaczął przeglądać rożne katalogi i wydumał że w R były z kołnierzem a w Hondach bez i takim o to sposobem po spędzeniu ponad 30 min w sklepie dostałem uszczelniacz bez kołnierza i od wiosny jeżdżę i nic się nie dzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum