hej witamy na spocie wymagamy przybycia i .... tyle rilaaax najlepiej jak będziesz sie wybierał, to weź od jakiegoś stałego bywalca tel. żeby sie w razieczego odnaleźć
Jesli chodzi o warszawska grupe to nei jest tak prosto.
Przyjezdzasz na spot i ... w zaleznosci od tego ile jest osob to tyle tigerow musz kupic, aby wkupic sie w towarzystwo. Nastepnie zamawiamy pizze i tak sie juz przyjelo, ze placi za nia ten ktory jest najkrocej w szeregach... Tomi i Kruchy praktycznie nie placa
Dodatkowo jesli jakis samochod starszego bywalca-klubowicza jest brudny, niestety ale aby zostac zaakceptowanym przez grupe musisz go umyc na wlasny koszt. Obok jest bezdotykowa myjnia reczna wiec nie musisz daleko szukac.
Jako chrzest bojowy otwierasz maske i ... tracisz mozliwosc uruchomienia samochodu.
Stresujesz sie denerwujesz bardzo w momencie kiedy ostatni uczestnik mowi Ci : "To do nastepnego razu! Powodzenia w odpalaniu". Kiedy zaczynasz ronic pierwsze lzy wyskakuje zza bilborda Kruchy i magicznym ruchem pozwala Ci odjechac o wlasnych silach (twojego auta).
Naprawde jest super atmosfera i nie mozna sie nudzic w tow. roverkowym
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie wiem... mnie sie udalo, ale ja zaczynalem od zlotu ogolnopolskiego w Radomiu.
Wahalem sie dlugo czy jechac, czy nie. Na grupach (bo wtedy te byly) wiekszosc sie znala, a ja bylem "nowy" i mialem wstydziocha
No ale pojechalem. Zajezdzam na umowione miejsce a tam wita mnie Docent i Ita jakby przynajmniej mnie znali z kilku spotow
Oczywiscie jest czesc, ktora nie akceptuje mnie do dzisiaj, ale... coz
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Nie wiem... mnie sie udalo, ale ja zaczynalem od zlotu ogolnopolskiego w Radomiu.
nie tylko Ty nie zapomnę widoku kolumny roverków na poboczu przy 150km/h później ostre hamowanie i cofka do Was Dzięki docentowemu Tomciowi Was poznałem hehe
Przyjezdzasz na spot i ... w zaleznosci od tego ile jest osob to tyle tigerow musz kupic, aby wkupic sie w towarzystwo. Nastepnie zamawiamy pizze i tak sie juz przyjelo, ze placi za nia ten ktory jest najkrocej w szeregach... Tomi i Kruchy praktycznie nie placa
Dodatkowo jesli jakis samochod starszego bywalca-klubowicza jest brudny, niestety ale aby zostac zaakceptowanym przez grupe musisz go umyc na wlasny koszt. Obok jest bezdotykowa myjnia reczna wiec nie musisz daleko szukac.
Jako chrzest bojowy otwierasz maske i ... tracisz mozliwosc uruchomienia samochodu.
Stresujesz sie denerwujesz bardzo w momencie kiedy ostatni uczestnik mowi Ci : "To do nastepnego razu! Powodzenia w odpalaniu". Kiedy zaczynasz ronic pierwsze lzy wyskakuje zza bilborda Kruchy i magicznym ruchem pozwala Ci odjechac o wlasnych silach (twojego auta).
Naprawde jest super atmosfera i nie mozna sie nudzic w tow. roverkowym
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
NEOSSS... a wlasnie... Ty wciaz nie stawiasz sie na spoty swoim autem Jeszcze jeden chrzest Cie czeka. Auta juz myles, pizze stawiales, ale ja nie moglem wtedy jesc - diesta
Nie pamietam tez tigerow, ale... byc moze od jego picia lapie mnie juz sklera.
Pozdrawiam,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum