Pomógł: 43 razy Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 310 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 18:48
xtomekx napisał/a:
na jaki kolor pomalowac bebny kolor mojego mg to yellow trophy
masz bębny?
Jak już chcesz malować na jakiś kolor, to najlepszy z tych wszystkich (wg mnie)będzie żółty, nie będzie tak kontrastował z kolorem auta jak np czerwony
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 15:52
szeryff napisał/a:
ja mam pomalowane na czarno i bardzo ładnie wygłada.. nie rzuca sie w oczy i jest oryginalnie...
Popieram - czarny będzie wyglądał najładniej. Rzucające się w oczy bębny trochę trącą wiejskim tuningiem. Ewentualnie srebrny, byle nie błyszczący, jak psu to i owo na wiosnę, pod kolor felg. No, ale to Twoje bębny więc i Twój będzie wybór ich koloru .
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 17:21 Re: [mg zr+] bebny na jaki kolor
xtomekx napisał/a:
witam moge proscic o porada na jaki kolor pomalowac bebny kolor mojego mg
Chłopie, zmartwię Cię niestety w serii ZR 160 miał zawsze hamulce tarczowe z tyłu. Sprawdź dobrze, co kombinowali z twoim autem, może (oby) tylko belka tylna była zmieniona....
to jak w koncu marcin pisze ze powinienem miec bebnowe z przodu a tarczowe z tylu a mam takie same na przodzie jak i na tyle tylko ze na przod sa duze a tyl male przejechalem juz troche tym zr i nie wiedzialem o tym nic mi sie z hamulcami nie dzieje i co teraz zrobic
ej sorry wiecie 1 autko nie znam sie tak jeszcze mam tarczowe z przodu i z tylu hahaha a chodzilo mi o pomalowanie zaciskow myslalem ze to sa bebny smiechu warte
xtomekx, to co widzisz u siebie to hamulce tarczowe i czasem tej swiecącej tarczy nie maluj malujesz tylko zaciski a tarczę na czas malowania musisz jakoś zasłonić. W hamulcach bębnowych z zewnątrz nie widać elementów ciernych
dzis zmieniajac klocki pomyslalem czy by nie machnac zaciskow na jakis kolorek , bo je oczyscilem ale sa takei matowo czarne /szare nijakie.
moj kolor autka to pbt - czyli perlowy czarny
i teraz widze 2 opcje , albo czarny albo szaro/srebrny pod kolor felgi.
z watku wklejonego powyzej widzialem czarne bebny, ale sam nie wiem... ktos podrzuci jak malowal na srebrno ? albo czarne zaciski foto przez kolo felge zrobione ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum