na prostej nie poleci wiecej niz 175km/h a na 5biegu nie wkreci sie wyzej niz 3800obr na innych biegach max 4800 obr/min a na youtube sa filmiki jak on leci 210km/h na prostej i wkreca sie do 5500obr/min moze mój ma blokade montowana seryjnie zeby nie zatrzec silnika bo wiem ze np w oplu blokuja w ecu odciecie zapłonu
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 10:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wszystkie filtry i olej swiezo po wymianie moze złapał błedy na ecu bo jak go kupiłem tobyl dziurawy waz od ic ten dolny a drugi spadniety teraz jest juz zrobione ale moze bledy historyczne zostaly??
brud nie swiadczy o jej niesprawnosci. Można spróbowac podjechać gdzies na diagnostykę, a najlepiej podmienic na sprawną z auta, które jeździ normalnie.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 74 Skąd: Warmia i Mazury
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 18:33
Ja napiszę tyle od siebie, że walczę już z obrotami pół roku i nikt nie wie co to jest. Nawet słynny ECC Babice jest bezradny. Odcina paliwo przy 4 tys. obrotów i basta
Pompa wtryskowa wymieniona, filtry co 10 tys, przepływka sprawna, węże całe, wtryski dobre...
Ja napiszę tyle od siebie, że walczę już z obrotami pół roku i nikt nie wie co to jest. Nawet słynny ECC Babice jest bezradny. Odcina paliwo przy 4 tys. obrotów i basta
Pompa wtryskowa wymieniona, filtry co 10 tys, przepływka sprawna, węże całe, wtryski dobre...
Tez tak miałem do 4 tys. i odcięcie, do wczoraj jak sie okazało pompa nie miała połączenia z pierwszym wtryskiem i po zrobieniu tego mogę nawet prawie zamknąć obrotościomierz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum