srebrne zaciski dośc szybko łapia pył z klocków i robię sie brunatno srebrne ale i tak lepsze niż rdzawo brunatne jak wczesniej myślę głosno, że jednak czarna wersja bedzie "lepszejsza" w Twoim przypadku
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 21:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tylko ze zaciski nigdy nie beda mialy blysku, pyl bedzie lapal do czarnych jednakowo , ale z czarnych zrobia sie szaro-czarne , wiec dlatego chyba juz lepiej sreberko, ktore i tak zmatowieje a felgi nie mam na lustro przeciez
... hm?? zle kombinuje ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 18 razy Dołączył: 12 Kwi 2007 Posty: 306 Skąd: Radom
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 17:20
Brt ja pier.. icze... Ty te felgi to chyba co niedziele malujesz i polerujesz szczoteczką do zębów Normalnie jak w Photoshopie masz te felgi Ja dopiero w Focusie na wiosnę chyba pomaluję
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
po prostu zostały dobrze pomalowane i co jakiś czas są woskowane, przez co brud się tak ich nie czepia. Żeby je umyć, wystarczy przejechać karcherem i ewentualnie przetrzeć suchą szmatką (przy mocnym brudzie)
ogólnie uważam przydają się w tym przypadku odrobinę wystające opony, oraz rant ochronny na oponie Nie pamiętam czym woskuję hehe jakieś mleczko, które wygrało test w tygodniku motor łatwo się nakłada i poleruje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum