Witam. Wiem, że to nie forum clia Ale może ktoś będzie wiedział o co chodzi. Otóż od niedawna mam problem z kontrolką od oleju ( chyba to ona - lub od płynów )
Jak zapalam samochód pali się ( nie mocny czerwony - tylko tak delikatnie )
Gdy nacisnę pedał hamulca kontrolka się gasi. Podejrzewam, że to coś z masą nie tak. Czy może wiecie jak to w clio naprawić ? Jeżeli ktoś wie z góry dziękuję.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 18:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam. Wiem, że to nie forum clia Ale może ktoś będzie wiedział o co chodzi. Otóż od niedawna mam problem z kontrolką od oleju ( chyba to ona - lub od płynów )
Jak zapalam samochód pali się ( nie mocny czerwony - tylko tak delikatnie )
Gdy nacisnę pedał hamulca kontrolka się gasi. Podejrzewam, że to coś z masą nie tak. Czy może wiecie jak to w clio naprawić ? Jeżeli ktoś wie z góry dziękuję.
Na szczęście to tylko brak masy I wilgoć. Już wszystko w normie. Wszedłem na forum clio i tam trochę się dowiedziałem ( szkoda, że tak późno gdy już sprzedaje to maleństwo Pozdrawiam
Na szczęście to tylko brak masy I wilgoć. Już wszystko w normie. Wszedłem na forum clio i tam trochę się dowiedziałem ( szkoda, że tak późno gdy już sprzedaje to maleństwo Pozdrawiam
nie masz czego żałować, ze to sprzedajesz, renault jak reszta francuzów wg mnie jest nic nie warte, dobre póki nowe, póxniej kaszana.
u mnie w firmie są dwa 4 letnie clio (1,2 16V), ciągle są z nimi jakieś problemy, badziew jakich mało.
sam pomykam od nowości kangoo 1,5 dci, przy 35000 km do wymiany łożyska w kołach + pompa wspomagania - na gwarancji, ciągle zapala sie poducha i wariuje centralny zamek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum