Nie wracajmy do stałego tematu - krzywda tylko jeśli źle zrobiony.
Wojtek88 napisał/a:
Rozumiem, ale nie wiem czemu ludzie robią sobie w zderzakach, nie lepiej obok oryginalnego wlewu
Bo wlewy w Roverkach są za małe...
Też chciałem pod klapkę, ale ani w R827, ani w R623 się nie mieści, a montaż takiego patentu z przejściówką jak ma mój kumpel w Roverze Eclipse jest bardzo niewygodny - żeby zatankować, trzeba otworzyć klapkę, wyjąć z bagażnika przejściówkę, wykręcić korek od benzyny, wkręcić przejściówkę, zatankować, wykręcić przejściówkę, wkręcić korek od benzyny, schować przejściówkę do bagażnika i dopiero można iść płacić...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 18:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wracajmy do stałego tematu - krzywda tylko jeśli źle zrobiony.
Wojtek88 napisał/a:
Rozumiem, ale nie wiem czemu ludzie robią sobie w zderzakach, nie lepiej obok oryginalnego wlewu
Bo wlewy w Roverkach są za małe...
Też chciałem pod klapkę, ale ani w R827, ani w R623 się nie mieści, a montaż takiego patentu z przejściówką jak ma mój kumpel w Roverze Eclipse jest bardzo niewygodny - żeby zatankować, trzeba otworzyć klapkę, wyjąć z bagażnika przejściówkę, wykręcić korek od benzyny, wkręcić przejściówkę, zatankować, wykręcić przejściówkę, wkręcić korek od benzyny, schować przejściówkę do bagażnika i dopiero można iść płacić...
Nie chodzi mi o to żeby mieć pod klapką ale obok wlewu do paliwa
Nie chodzi mi o to żeby mieć pod klapką ale obok wlewu do paliwa
Ale to większa demolka - tniesz blachę, a nie plastik...
I moim zdaniem to gorzej wygląda...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 20:02
maciej napisał/a:
W R200 rocedura jest prostsza . Przejsciowke mam w bocznej kieszeni drzwi i korka od benzyny nie trzeba odkrecac .
W Eclipsie w drzwiach się słabo mieści, a w schowku hałasuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum