Dzięki za pomoc wasze rady z wlutowaniem żarówki są jak najbardziej ok.ale myślałem sobie aby dopaść ją w całości z plastikiem bez babraniny z lutownicą niejaki jegomość http://www.s-part.pl/sklep-Rover-MG.php znalazł na moją prośbę i zamówił orginalne do sklepu ale koszt wysoki i chyba będe kombinował,jak kto ma jakiś pomysł piszcie/ dziękówa
Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 372 Skąd: z gór
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 06:28
łysy napisał/a:
wlutowaniem żarówki
-panowie co wy chcecie lutować ? odgina się oryginalne wąsy żarowki wyciaga się starą żar.i zakłada nową,przeciaga się wąsy żar.przez dziurki w obudowie i zawija na obrzeżach oprawki w sposób jaki były zawiniete stare-nic nie trzeba lutować....działa bez lutowania,a lutownica to w wypadku tak małych czesci to można tylko cosik skopac...
Wielkie dzięki masz racje ja nie zauważyłem tak prostej rzeczy wystarczyło wygiąć te wąsy i żarówka,, na stole,, tak naprawdę myślałem że jest to rozwiązanie jak w VW czyli żarówka zalana w obudowie plastikowej a wewnątrz dolutowana do blaszek teraz to nie ma tematu odwiedzam sklepy elektroniczne w poszukiwaniu tej żarówki symbol T1/12/40 dzięki wszystkim temat zakończony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum