Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 09:42 [rover] dostęp do części
nie wiem czy w dobrym miejscu piszę ten post ale jak coś to proszę o przesunięcie. Gdy kupiłem roverka czytając forum zauważyłem że jest problem z częściami do tego modelu , ja odpukać do swojego na razie nie nic nie potrzebuje ale jakie było moje zdziwienie jak przy okazji zamawiania części do firmy znajomego do silników autobusowych zobaczyłem że na abonament który tam posiadam otwiera mi sie cały katalog części mechanicznych do rovera i z tego ci widziałem są całe silniki rozłożone w najmniejszych elementach do zakupienia , z tego co widzę na certyfikacie są to części oryginalne, w poniedziałek chce sie przekonać czy to faktycznie działa i czy mogą mi przysłać każdą częsc i jakie są ceny tego. Chcę w poniedziałek zrobić zapytanie tak na próbę czy te częsci są i jak to wychodzi cenowo ale nie chce wysysać nic z palca i proszę podać kilka częsci które sa nie do zdobycia bym mogł je sprawdzić , potrzebny jest tam numer katalogowy i dokładany model auta rocznik i vin , jak cos to vin można podać mi na pw, sam jestem ciekawy czy to działa, według tego katalogu części te są w tej samej klasie dostępnosci co czesci do tych autobusów a te do autobusów są na magazynie , czy to możliwie że jest faktycznie gdzieś taki magazyn części zamiennych ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 09:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
acha czyli rozumiem że to nic dziwnego że jest to w ofercie ? , bo nie znam sie, a na forum jest dużo wypowiedzi o trudnosciach w zakupię częsci , nie chce strzelać ale z tego co pamiętam mowa była o zaciskach , usczelkach ale już nie pamiętam jakich
[ Dodano: Sob Wrz 27, 2008 10:57 ]
nazwa firmy i tak nic nie powie : Gorleston , jest to przedstawiciel który wygrał przetarg na dostarczanie części do autobusów , zamówienia robi sie przez net ,udostępnił swoją końcówke do serwera czy jak to sie tam fachowo nazywa
na forum jest dużo wypowiedzi o trudnosciach w zakupię częsci , nie chce strzelać ale z tego co pamiętam mowa była o zaciskach , usczelkach ale już nie pamiętam jakich
widzisz, problemem nie jest dostęp do tych części (kupić można raczej wszystko), tylko niekiedy np. brak tańszych zamienników lub czas potrzebny na zrealizowanie danego zamówienia ...
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum