Witam.
W przyszłym sezonie będę potrzebował nowych opon letnich.
Kiedy opony mają najniższe ceny?
Czy jest sens kupować je teraz, bo wydaje mi się, że już tańsze nie będą a nawet jeśli tak to napewno spadnie dostępność.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 08:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kupowałem w styczniu i zapłaciłem 145PLN/szt za TOYO, których cena wcześniej dochodziła do 180 - 200PLN proponuję po prostu upatrzyć sobie jakieś oponki i regularnie zaglądać na strony sklepów ,bo może sie trafi na jakiś promołszyn
Rozumiem, moja cena też była przykładową. Wynika z tego, że jeszcze mogą trochę stanieć.
Jeśli nie Toyo to jakie opony byś kupił?
Chciałbym oponę trwalszą niż toyo oraz cichą bo r200 i tak dosyć hałasuje.
moim zdaniem rynek opon pozwoli na minimalne wahnięcia cenowe w przedziale finansowym jaki Cię interesuje ... dzisiaj kupisz załóżmy za 170 zł., a jutro za 165 ...
atrax napisał/a:
Chciałbym oponę trwalszą niż toyo oraz cichą
może inną Toyo ? zerknij na tą (albo może nie patrz, bo może rozmiar też pod kątem )
kupiłem je w tym roku przed wiosną i ... wychwalam pod niebiosa
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Śmiejcie się, śmiejcie.
Nie rozumiem tylko dlaczego jak ktoś powie że mu się nie podoba np bieżnik to jest ok. Dla mnie ten napis wygląda jak karteczka z ceną w Tesco.
Giewu czy jeździłeś na takiej oponie? Czy wiesz coś na temat jej żywotności (wytrzyma dłużej niż Toyo Proxes T1-R)?
jak Ci napisałem kupiłem je dopiero w tym sezonie i nadal na nich jeżdżę, natomiast nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć na temat jej zywotności, a zwłaszcza w porównaniu z oponą, której w ogóle nie znam ...
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Fulda jest niezłą oponą, przejeździłem na takich 175/65/14 dwa sezony i dobrze się sprawowały. Co do Firehawk SZ80 to znalazłem sporo opinii, że są głośne a poza tym trochę dla mnie za drogie.
Póki co najbardziej przekonują mnie Toyo PX4
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 17:54
Też mam ten rozmiar i czeka mnie zmiana na wiosnę więc czytam z zainteresowaniem. Od początku chciałam Toyo, ale zniechęciły mnie opinie o ich ścieralności. Po poczytaniu tematu i wymolestowaniu Brt, który ma Toyo chyba się skuszę. Jak sama nie spróbuje nie będę wiedziała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum