Potrzebuję "na wczoraj" skrzyni biegów do mojego Roverka.. na mojej skrzyni jest taki numer : 5C/39/W-2258203
potrzebuję identycznej i jeszcze poduszka KKO 100980 silnika górna
Jak ktoś ma lub wie gdzie są to bardzo proszę o kontakt
Moja furka rozebrana czeka u mechanika na te części
mój tel. 602496539
Ostatnio zmieniony przez szczesciara13 Pon Paź 06, 2008 16:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 14:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Pon Paź 06, 2008 21:48 ] szczesciara13, nie wiem czy akurat u Tomiego znajdziesz, to czego szukasz, jeżeli nie ma na stronie, to najlepiej zadzwoń do niego lub zapytaj na gg. Nie sądzę aby należało mi się "pomógł"
Bez WAS wszystkich bym sobie rady nie dała
a tak to : części zalatwiłam, furka już w sobotę będzie gotowa , zaoszczędziłam kaskę a co najważniejsze to to: ze wiem gdzie mi zawsze ktoś pomoże ,doradzi, da namiary
nie wspominając o tym , że jak tak dalej będę się tu uczyć to niedługo ja zostanę mechanikiem od roverków hahahaha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum