A ja wrzucam małego offtopa, ale co tam grał ktoś może w Richard Burns Rally? Ile na to kiedyś czasu "zmarnowałem"... Ale muszę przyznać że odwzorowanie fizyki przebija znacznie LFS. Na dodatek niewiarygodnie rzeczywiste są doznania na Force Feedback - jak w prawdziwym aucie. I MG ZR można pojeździć
Link1 Link2
Dodam że gra jest niemiłosiernie trudna i nigdy chyba tak nie przejechałem jak na 1 Linku
PS. Chętnie bym w coś pograł na sieci, ale Linuxa mam...
dobra, gdzie dorwe TOCE?? i jak cos to która część 2 czy 3??
Hehe Obie w EMPIKu po 30 zeta Na Allegro nawet taniej
Ja generalnie tnę w TOCA 3 przez Net - jest więcej sesji. Ćwiczę w zasadzie tylko DTM
Nie da się nauczyć jeździć wszystkim, więc się specjalizuję
I tak zazwyczaj jestem ostatni na mecie Dzieciaki chyba mają więcej czasu na trening
"Dwójkę" mam w zasadzie tylko do gry po LANie z kumplem, bo ma za słabą grafikę w lapku do grania w "3".
Także kupuj TOCA 3
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
mój kumpel zasysa z sieci wszytko co sie da a przy łączu 6mb/s to kwestia paru chwil:) tylko mam pytanko, czy potrzebuję do grania w sieci konta, coś jak steam w cs'a, za które musze zapłacić? czy wystarczy jak w Colin McRae 04, wklepuje login wbijam na serwa i ogien?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
mój kumpel zasysa z sieci wszytko co sie da a przy łączu 6mb/s to kwestia paru chwil:) tylko mam pytanko, czy potrzebuję do grania w sieci konta, coś jak steam w cs'a, za które musze zapłacić? czy wystarczy jak w Colin McRae 04, wklepuje login wbijam na serwa i ogien?
Płytka ma fizyczne zabezpieczenia, ale na pewno można to obejść...
Uznałem jednak, że 30 zeta mnie nie zbawi a będę miał oryginał Zresztą, o ile pamiętam, kupiłem używkę za 20
Podobnie jak TOCA 2, NFS UG2 i GT Legends
Normalnie mam same oryginały Zupełnie inaczej, niż 10 lat temu
Niedługo mi kierownica wysiądzie chyba
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
tzw. crack 30zło Chłopeńku, 7 litrów benzinum do roverka a tak poważnie, sam go tankuje, płace przeglądy, kupuje oleje płyny filtr etc. a mam 18 lat i dorabiam sobie tu i tam i 30zl mi szkoda na gre poprostu
tzw. crack 30zło Chłopeńku, 7 litrów benzinum do roverka a tak poważnie, sam go tankuje, płace przeglądy, kupuje oleje płyny filtr etc. a mam 18 lat i dorabiam sobie tu i tam
Szacun. Ja wtedy w ogóle nie zarabiałem.
Markzo napisał/a:
i 30zl mi szkoda na gre poprostu
Spoko. Czy ja coś mówiłem? Twój końputer, Twoja kasa, Twój wybór
Jak będziesz już miał działające z Netem, daj znać - polatamy po torze
S.McQueen, Le Mans
spoko już się zdziera toca3 coś 1/4 już:) także może jutro się da ściągnąć:D
a masz jakiegoś serwa?? jest jakiś Rover/MG do wyboru??:D czy trzeba modela zrobić?
kurde przystawiło mnie:/ gra jest podzielona na części i akurat między nimi zmienia sie ip i musze czekać po 10 min między częściami na nowe ip:/ także chyba koło poniedziałku dopiero....
oooo to musze poszukać modelu Tomcia:P
a może wrzucę na ftp LFS i w między czasie w to popykamy co??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum