Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: wszystkie
witam mam pytanko .jest jakis sposób na przyklejenie tapicerki drzwiowej (materiał poprostu mi sie odkleił i z pod niego wylatuje jakas gąbka i cały materiał pomiety) moze ktos to juz przerabiał??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 20, 2011 20:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 18:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie był podobny problem z odklejającym się materiałem na drzwiach. Ale przykleiłem to chyba butaprenem ale bardzo mało go dałem tylko żeby plastik się kleił i żeby tego kleju było jak najmniej i się udało trzyma się. i bez plam. PS był to mały kawałek na rogu
Ostatnio zmieniony przez polakpolak29 Wto Lis 25, 2008 11:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum