Wysłany: Sro Paź 08, 2008 23:05 [R220 '98 D] wąz od zbiornika wspomagania do pompy
Witam,
mam takie pytanie gdzie mogę kupić taki wąż który idzie od zbiornika wyrównawczego od wspomagania do pompy wspomagania
Jest on trochę w paru miejsca wygięty pod różnymi katami Znalazłem na eBay ale kosztuje 36€
Wiem ze te części maja Nr. QEH101260 lub QEH101250
Mam taki sklep niedaleko gdzie można dostać wszystkie rodzaje węzy rur itd. do wszystkich dziedzin oraz potrzeb. Wiec w katalogu maja takie węzę wytrzymałe na oleje mineralne do 25bar i do 80°C tylko nie wiem jaka Φ węza ma ten orig w środku.
Taki Φ10mm i grubość ścianki 4mm kosztuje 5,10€/m
Wiec jak mówicie da rady jak bym kupił ten na metry jakoś wygiąć czy lepiej ten orig
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 23:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wiec jak mówicie da rady jak bym kupił ten na metry jakoś wygiąć czy lepiej ten orig
moim zdaniem wszystko zależy od Twoich finansów na ten zakup przewidzianych ...
jeśli tylko dasz radę to kup oryginalny przewód (będzie odpowiednio wyprofilowany i ukształtowany), jeśli wolisz zaoszczędzić ładne parę złotych kup i dopasuj ten z metra cięty (licz się wtedy z nieładem pod maską oraz większą ilością płynu w układzie wspomagania)
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum