Nazywam się Krzysiek i jestem nowym użytkownikiem forum. Mieszkam w W-wie i od roku wychowuję ROVERka 216 GTI Twin Cam rocznik 1993. Z różnym skutkiem mi to wychodzi ale generalnie się dogadujemy i mam nadzieję na długofalową współpracę
A oto wspomniana 'czerwona strzała'
Pozdrawiam wszystkich sympatyków, fanów i fanatyków ROVERków
Ostatnio zmieniony przez Tomaszi Sro Paź 01, 2008 01:42, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 20:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomaszi, masz rację, biję się w piersi i oficjalnie wszystkich witam
Przyznam, że wyleciało mi to z głowy - forum czytam już od dawien dawna, długo, długo przed kupnem ZS'a. Niedawno zapragnąłem "czegoś więcej" i się zarejestrowałem, tym bardziej, że mój MG będzie potrzebować Waszej pomocy, ale o tym w innym czasie i innym wątku...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ley, wręcz przeciwnie Nabijam oglądalność, gdy postów przybywa
Ale koniec tego dobrego, bo wpadamy w OT, nawet w "Powitaniach"
Przybyłem, przywitałem się (ok, dopiąłem się do powitań), teraz lecę wzbudzać strach i siać zamęt w usterkach i poradach technicznych...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum