Wysłany: Czw Paź 16, 2008 16:59 Kalendarz na październik
Witam, postanowiłem zrobić coś dla klubu, kalendarz na pulpit nam zrobiłem nie miałem zdjęć jakiś szczególnych, więc wziąłem z mojego ostatniego spota, jak wam się widzi pomysł??
dla rozdzielczości 1280x1024 (format 4:3)
dla rozdzielczości 1280x800 (format panorama)
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 16:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
vanetten, mogles wbic na spota, w chorzowie sie spotykalismy i moze i bys byl widoczny mam nadzieje, na następny wpadniesz
Chętnie wpadnę jak tylko doprowadzę mojego R do porządku przedni zderzak do klejenia i malowania i tylny też bo coś z mocowań spadł a o dachu i masce nie wspomnę -> gradobicie
hmm zorientuję się jutro ile kosztowało by zrobienie z tego kalendarzyka co do zdjęć wolałbym NASZE roverki na listopad szykuje samotnego 75 (od MaRkA o ile wyrazi zgodę ) no i mam nadzieję ktoś mi podeśle jakieś spotowe zdjęcie.
hmm zorientuję się jutro ile kosztowało by zrobienie z tego kalendarzyka co do zdjęć wolałbym NASZE roverki na listopad szykuje samotnego 75 (od MaRkA o ile wyrazi zgodę ) no i mam nadzieję ktoś mi podeśle jakieś spotowe zdjęcie.
MaReK ma MG ZT Jak chcesz i nie będzie zdjęć naszych Roverków to chętnie pomogę w wyborze jakiś eleganckich fotek z neta.
Co do kalendarza ściennego, myślę o czymś takim już od poprzedniego roku. Gdyby udało nam się wybrać 12 fotek bez względuy czy zlotowe czy z prospektów, można było by stworzyć swietny kalendarz... przypuszcam, że miał by wzięcie
mogę się zająć oprawą graficzną, mogę się z kimś podzielić pracą
Musiałbym przejść się do CEWECOLOR może udało by się ich naciągnąć na sponsoring
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
bo chyba innych na forum nie ma tylko, że moja wizja była taka aby na zdjęciu lewym było zdjęcie roverka a na zdjęciu prawym spotu, a nie orientuję się, czy ze spotów macie foty
[ Dodano: Czw Paź 16, 2008 22:34 ]
zouza specjalnie je wybrałem dla Ciebie i dla Dawidka
Tomaszi, no fajny byłby sponsoring :D ja jutro będę znał ceny w takiej mojej drukarni obok mnie co jest ale w zasadzie nie wiem czy to drukarnia nazywa się to drukarz głównie korzystam tam z ksera dowiem się ile to wyjdzie od kartki : D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum