Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam.Przymierzam się do wymiany filtra odpowietrzenia skrzyni korbowej,wyczytałem że jest on gdzieś pod pokrywą zaworów,między 3 a 4 zaworem.Może ktoś z Was mógłby wrzucić jakieś fotki albo wyjaśnić"łopatologicznie" gdzie go znaleźć.Zrobić to samemu czy lepiej udać się do mechanika?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 13:44, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 17:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rowan Ty masz na wszystko odpowiedz podparta rysunkiem
Jestes jednym z wielu na tym forum, ktorzy naprawde maja duza wiedze i chetnie sluza pomoca wyczerpujac niemal do cna kazdy poruszany temat
Mam nadzieje, ze sie na zlocie pojawisz - daleko nei masz
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 18:19
argail, nie, są identyczne, tylko, że jakbyś kupował do Rovera to 250, a jak do silnika M47 BMW to 150zł.
Pytaj o zestaw odpowietrzania skrzyni korbowej, lub po prostu powiedz, że chcesz filtr razem z obudową. Po prostu komplet. Powinni wiedzieć o co pytasz.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 20:11
Może i w BMW taniej nie sprawdzałem ale ja sprzedaję Oryginał , poza tym w Roverze nie ma możliwości kupna samego filtra tylko w komplecie z pokrywką.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 20:23
Z tego co widać to Ty jesteś takim forumowym Huliganem , zamiast dawać rady to coś próbujesz udowadniać a to nie jest miejsce do załatwiania tego typu spraw - zastanów się. Uważam temat za zamknięty.Zastanów się na przyszłość nad swoim postępowaniem , bardziej skup się na naprawach aut
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 20:33
jakim huliganem , pisze prawde , co prawda boli ? jeśli silnik jest produkcji Bmw to orginalne części pochodzą od bmw i są pakowane w roverze land roverze, piszesz że sprzedajesz orginał to warto dodać że orginał Land Rovera . To forum jest po to aby pomagać użytkownikom aut, zawsze kieruje tam gdzie taniej nie mam w dobrej cenie kieruje do konkurencji i tyle , bo lubie pomagać ludzią , a ty będziesz zawsze moją konkurencją i nie ma sensu się z dobą wykłucać , a naprawą aut się zajmujemy i nie tylko rover mg . Koniec dyskusji i basta
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 20:43
Konkurencja też ma swoje zasady i w normalnym świecie powinna się kierować zasadami kultury ( a nie zasadami walki ) wręcz powinno się odbywać na zasadzie współpracy tak jak to się odbywa z Tomateam czy Artbizar , ale widocznie jest to dla Ciebie jest nie zrozumiałe - Przykre ale cóż , więcej nie będę próbował się z Tobą droczyc bo to nie miejsce na tego typu potyczki . Masz mój nr.tel czy adres e-mail-zapraszam podyskutujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum