Padł mi podnośnik szyby - nie zamyka się do końca. Pod sam koniec terkocze, przeskakuje, zamiast domknąć. Zdjąłem bok drzwi i zajrzalem do środka. Niestety okazało się, że jeden ząbek się ułamał ... i teraz moje pytania :
1. Czy da się wymienić tylko kółko z ząbkami ?
2. Czy trudno to wymienić całość podnośnika ? (jeśli tak to 2a)
2a. Gdzie na terenie śląska ewentualnie ktoś tanio mi to zrobi.
3. Ma ktoś namiar na jakiś szrot na śląsku z taką częścią (znalazłem tylko gliwice)
Ps.
Szukałem na forum, ale nie udło mi się nic znaleść w tym temaci konkretnego.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 20:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lis 2007 Posty: 318 Skąd: Nowy Targ
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 08:05
Poszukaj jakiegoś bitego R200 z przelozeniem raczej nie będzie problemu jak masz cieply garaz i troche czasu wieczorem to mysle ze sam dasz rade miale mtaki problem ale mi pomoglo WD40 i przeczyszczenie wtyczek .. a w razie czego to kazdy elektryk to przełozy i myśle ze lepiej bylo by jak bys wyciągnął z jakiegos bitego r albo takiego co jest na części cały mechanizm:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum