Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 34 Skąd: Harrogate/Anglia
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 20:07 [R400] Pompa wody a rozrząd
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam!
Cieknie mi pompa wody. Oczywiscie trzeba wymienic. Zastanawiam sie jednak czy skoro juz bede pompe wody wymienial warto wymienic pasek rozrzadu razem z tym? Co jeszcze kupic jesli bym sie zdecydowal rozrzad robic? Powiem tak samochod mam 4 miesiace i nie wiem czy rozrzad byl robiony, ma teraz okolo 123 tysiace mil zrobione co jest jakies 190 tysiecy km. Dziekuje za wszystkie rady
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 26, 2011 23:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 20:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Powiem Ci tak: Jeśli nie wiesz kiedy był zmieniany rozrząd to dobrze byłoby go zmienić, nie wiadomo kiedy strzeli, a chyba nie chciałbys żeby Ci strzelił pasek rozrządu.
_________________ Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligecja jest to, że się z nami nie kontaktują.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 34 Skąd: Harrogate/Anglia
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 08:36
dzieki panowie tak tez zrobie samochodu nie zamierzam trzymac jakos szczegolnie dlugo, moze jakis roczek poltora ale nie lubie jak cos mi spedza sen z powiek jesli chodzi o samochod. Juz klikam w pomogl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum