Wysłany: Pon Paź 27, 2008 17:30 [R75 CDT] Navi-przekładka z innego R75
Witam.Kupiłem właśnie fabryczną navi z dużym wyświetlaczem,okablowaniem i wszystkimi tunerami,będę to montował po 01.11.u znajomego elektryka i teraz mam pytanie:czy po podłączeniu wszystkiego,zestaw powinien odpalić czy trzeba sie jeszcze podłączyć pod testbook?
Nie wiem czy mam taką skrzyneczkę,bo nie wyciągałem radia,obecnie w aucie"siedzi" Alpine Symphony.A Ty masz taką navi czy"zwykłe"radio? Czemu przypuszczasz że nie obędzie się bez podłączenia do kompa?
Mam z dużą navi. Tak mniemam, możliwe, że samo sterowanie z kierownicy może być inaczej zaprogramowane na radio z navi. Choć poza sterowaniem z kierownicy nic wspólnego nie mają ze sobą(radio i komputer). W zasadzie to jakby osobna "jednostka".
Może jednak uda się bez...?
Zadzwoń do PHJOWI, on pewnie będzie wiedział i być może podzieli sie z Tobą tą wiedzą
Biorąc pod uwagę, iż samo dołożenie oryginalnej zmieniarki CD do Alpine Symphony wymagało odblokowania odpowiedniej opcji w komputerze, to nie sądzę aby tu obeszło się bez tego
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Mar 2003 Posty: 106 Skąd: opolskie
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 10:48
Wydaje mi się również, że bez korekty w komputerze się nie obejdzie.
Navi fajnie wygląda, ale mam odczucia, że sprzęt chyba gorzej gra od tego, który masz teraz.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No jest tego trochę więcej niż piszesz,spójrz na zdjęcia.(Oprócz elementów 4,5,6)
[ Dodano: Czw Paź 30, 2008 13:43 ]
Jeszcze jedna rzecz,gość od którego kupiłem tą navi wysłał mi dzisiaj zdjęcia rzeczy które znalazł jeszcze w tyle auta i pyta czy to nie jest przypadkiem też od navigacji lub tv.Możecie zerknąć na fotki i podpowiedzieć co jest na nich?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum