No od wczoraj mam nowe przeguby zamontowane I już jestem zadowolony, w końcu mi się ten mój ABS nie włącza przy każdym drobnym hamowaniu
Wiec te Holzer P574K pasuja jak trzeba
Niestety chyba mi mechanik źle założył kołpaka (albo jak najechałem na wyspę w Nowym Targu ) i go w powrocie do Wiednia zgubiłem Mozę ma ktoś jednego za zbyciu
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
[ Dodano: Wto Paź 28, 2008 09:44 ]
bo mi jakieś głupoty gadają, że nie mogą się określić z ceną bo nie wiadomo czy można sam przegub, czy całą półośkę i w zależności ile będzie roboty itp. takie za przeproszeniem sranie w banie i nawet nie chcą mi podać rząd wielkości ile to wynosi..
Takie coś dzieje się w VOLVO (bo tam robie roverka) a w zwykłym osiedlowym mechaniku powiedział 60zł od przegubu hmm ryzykować z VOLVO i mieć pewność, gwarancję czy do zwykłego mechanika na osiedlu z tym iść (poprzednim autem tam jeździłem, to nie narzekałem, ale w tym zrobił mi rozrząd i tak jakoś chyba nie najlepiej)
No ja robię u siebie Roverka u takich mechaników osiedlowych Jeden ma sam Rovera. Chciałem to w sumie samemu zrobić ale mi czasu brakło wiec dałem mechanika
No ja się tylko pytałem czy muszą olej ze skrzyni biegów spuszczać. Wiec mi mówił ze nie wiem czy wyjdzie jemu przegub zewnętrzny z półosi czy musi cala półoś wyciągać. I w sumie nie wiem jak było bo mi to zrobił w ten sam dzień w godzinkę A skasował 80zl za obie przeguby czyli 40zl za jeden. Nie jest źle bo mi się z tym naprawdę spieszyło.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum