Wysłany: Wto Paź 28, 2008 20:33 [R200 8V 97] Problem ze spryskiwaczem! gdzie dostac koncowke
Szukam koncowki spryskiwacza szyby przedniej do mojego R200. Czy ktos z was orientuje sie gdzie takie cudo mozna dostac? chodzi o ten czarny pierdolnik na masce. Szukalem wszedzie i nie mozna tego dostac. Moze jakies linki do strony lub namiary na sklep? z gory dzieki
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 20:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 22:41
leszek95b napisał/a:
mam taką końcówkę. wziąłem ze złomu 2 sztuki, jedną wykorzystałem a druga leży. oddam za piwko jak chcesz to daj znać na prv.
strala1 napisał/a:
tak o to chodzi, tylko cena 30 zł to troche przegiecie jak dla mnie. Nie mozna dostac gdzies jakiegos zamiennika?
Czytaj uważnie, za piwko możesz mieć . Cena jaka jest taka jest. Oryginał niestety musi kosztować. Spróbuj zamówić np. do Fabii w ASO Skody, gwarantuję, że zabulisz co najmniej tyle samo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum