identyczne mam u siebie na okres jesienno-zimowy ...
nie mam do nich (poza nieoryginalnym kształtem) żadnych zastrzeżeń, sprawują swoją rolę wyśmienicie ... także z czystym sumieniem polecam je jako zamiennik drogich oryginałów
[ Dodano: Wto Wrz 23, 2008 08:35 ] wrc_fan, zgodnie z PW wrzucam Ci obiecane fotki dywaników ...
do wszystkich: nie komentować bałaganu w aucie ... nie miałem czasu na posprzątanie , a jak pogoda jest wszyscy wiemy
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Kupowałem bardzo podobne(ale nie wiem, czy to ten sam producent) ale od innego Allegrowicza i po roku jeżdżenia wycieraczka kierowcy jest do wyrzucenia. Guma się po prostu wydarła.
Witam,
Ja kupiłem uniwersalne (szare - takie mam wnętrze), poobcinałem obrzeża dopasowyjąc je kształtem do orginalnych dywanopodobnych i położyłem je na nie. Gumowe zrobiłem nieco mniejsze tak, by orginały ze spodu były widoczne, nawet powiem że to niegłupio wyszło. Jednak, jak ktoś musi chodzić po błocie i w takich butach wsiadać do auta to raczej tego nie polecam, pozdr....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum