Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam
Mam deobne ubytki plynu chlodzacego w moim roverku, wiem ze pompa, uszczelka i chlodnica sa nowe, te weze ktore widze to dokrecilem im obejmy, kolejny krok to nagrzewnica
W jaki sposob dostac sie do nagrzewnicy na tyle zeby ja chociarz zobaczyc albo pomacac, ja sie do niej dobre zeby nie pruc deski rozdzielczej
_________________ 820ti Coupe raw power
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 27, 2011 22:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 03, 2008 11:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam odpowiedz na twoje pytanie nagrzewnica znajduje sie za schowkiem musisz go odkrecic jest mocowany tylko na dwuch srobach jak juz go sciagniesz to jest stalowa listwa chroniaca ktora tez trzeba odkrecic i tam tez znajdziesz filtr pyłkowy pozdro
duxhell, to nie jest nagrzewnica... tam sie znajduje parownik klimatyzacji (jeśli jest).
nagrzewnica znajduje się za konsolą środkową (tą z regulacjami nawiewu) i dostać się do niej to nie takie hop-siup trzeba wybebeszyć całą konsolę
sprawdź, czy nie ma śladów wilgoci w wylotach nawiewów na nogi...
żeby szybciej znaleźć wyciek podjedź do jakichś klimiarzy niech Ci doleją do zbiorniczka wyrownawczego strzykawkę markera UV, po paru dniach będzie widać gdzie cieknie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
o to moglem sie pomylic przepraszam ale moj bład wynikl tylko z tego ze przygladalem sie pracy znajomego przy moim autku gdyz mam go tylko 3 tygodnie kupiony w angli za smieszne pieniadze ale jest wszystko OK pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum