Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Mam pytanie panowie i panie, czy ktos próbował a moze ma cos takiego w 400 jak ściemnianie całego oświetlenia deski, na chłopski rozum to jest za to odpowiedzialny jeden układ bo zapala sie wszystko,jesli ktos ma pomysł lub jakieś dane od czego zacząc to czekam,jestem gotowy to testnąc i zamontowac gdzies jakis potencjometr....
_________________ Kocham Kaśke
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 27, 2011 23:15, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 00:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zacząć wypadałoby od schematów
jeśli chodzi o wszystkie przyciski itp to trzeba głębiej pogrzebać, ale do oświetlenia liczników idzie jeden kabelek więc to nie problem
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Można go puścic przez nowy osobny bezpiecznik tylko czy jest sens,mysle ze bedzie to tak ze : przerwe obwód i wstawie tam potencjometr wiec nie bede ingerował za bardzo w cały układ.
no tez tak pomyślałem,ale bardziej by mnie uszcześliwiło jak bym znalazł taki obwód ktory jest odpowiedzialny za całe oświetlenie,tylko musze znaleść kogoś kto w RAVE znajdzie te obwody
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum