Witajcie wszyscy klubowicze. Na forum jak dziś sprawdziłem jest 12285 zalogowanych osób. Biorąc pod uwawgę fakt że każda z zalogowanych osób ma przeciętnie 30 znajomych spoza forum daje to wynik 368550 ludzi. Niech każda z tych osób też ma przykładowo 30 znajomych to jest 11056500 ludzi i tak dalej i dalej i dalej.... Chodzi o to żeby zapytać znajomych czy nie mają jakichś znajomych co produkują lampy soczewkowe do samochodów. Niech zrobią do Rovera serii 400 ponad 11 milionów ludzi Napewno da rade POZDRAWIAM
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 10:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak widziałem i czytałem ten temat. Ale chodzi mi o to że skoro jakaś firma produkuje lampy soczewkowe do serii 200 i podobno przez duże P do serii 600 to niech zaczną produkować do serii 400 niech to też bedzie z atestem od producenta i tak dalej.
Nie żebym był pesymistą ale już widzę jak się temat rozwija -tak samo jak z zegarami indyglo...
dziesiątki zainteresowanych, wszyscy chcą, ktoś to robi, ale nikt nie ma
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum