Wysłany: Sob Cze 09, 2007 11:58 Chlapacze do roverka?
Witam, mam takie pytanie, ma ktoś chlapacze do ROVERKA 214 SI?? jak sie autko w nich prezentuje i czy ewentualnie można byłoby gdzieś je dostać i w jakiej cenie? Wiem, że troche to szpeci wygląd auta, no ale jest praktyczne, bo przy brzydkiej pogodzie tak nie chlabie po karoseri...
_________________ KCNBM
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 11:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 64 Skąd: podhale
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 13:34
Witam!
Stary temat ale wróce do niego...
Wiem że kwestia chlapaczy jest troche banalna ale wole zapytać niż potem żałować...:p Na allegro widziałem dwie wersje chlapaczy do rovera 200. Które lepsze? Myśle tylko o przodzie i zdecydowałem sie na te... http://moto.allegro.pl/it..._800_przod.html
nadadzą sie? Ma ktoś takie?
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 20:29
Ciekawi mnie jedna rzecz, jak te "błotochrony" mogą pasować do wszystkich modeli Rovera. Przecież każda seria ma inną rzeźbę blachy przy kołach i już na oko widzę, że nie pasują do 4-setki.
Oryginalne to najlepszy pomysł. Ja długo szukałem lecz nie znalazłem i kupiłem uniwersalne. Okazało się że uniwersalne to lipa, nie pasują tak jak oryginalne. Na pewno zdemontuję je w najbliższym czasie.
Polecam oryginalne albo żadne żeby nie zeszpecić autka.
Te ostatnie są fajne podobają mi się ciekawe ile kosztowały ja kupiłem sobie zwykłe za 15złotych tylko do przodu i tak je dopasowałem,że nikt nie odróżni że to nie są orginały poza tym że nie mają takiego fajnego napisu Rover.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum