Czy szanowne towarzystwo podpowie mi co decydowało o tym czy z fabryki R75 wychodził z flaga z tyłu czy bez? i jeszcze pytanko po przejżeniu kilku setek ogłoszeń chcę sie jeszcze tu upewnić czy fabrycznie flaga jest na środku pod cyframi 75? czy jakoś inaczej? i jak nisko pod cyframi ile mm?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 13:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a ja od niedzieli kopie po forum i odkopać nie mogłem
Dzięki Kasjopea
[ Dodano: Wto Lis 25, 2008 15:58 ]
Dla potomnych jak jest przyklejony emblemat z brytyjską flaga na R75 fabrycznie
Specjalne podziekowania dla Krisa za szybka reakcje i fatyge
[ Dodano: Sro Lis 26, 2008 20:16 ]
Zawracam gitare ale chciałbym wiedzieć co decydowało o tym że rover 75 miał fabrycznie flagę? numer VIN? czy od jakiegoś roku przyklejali? czy może jakieś wersje limitowane?
MG TF 160 srebrny pocisk
No ja jeszcze nie przykleiłem bo musze umyć roverka a nie mam czasu po pracy jechać na myjnię, poza tym wole sam myć a pogoda ku temu raczej nie sprzyja (mróz i mycie = niszczenie lakieru) no i załatwiłem sobie 100ml lakieru żeby niektóre odpryski pozamalowywać, tak że zrobie wszystko za jednym zamachem, może w ten weekend.
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum