Wysłany: Pon Gru 01, 2008 10:26 [R400] Jak zdjąć tapicerkę z dzwi pasażera
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam.jak zdjac tapicerke z dzwi pasazera,a dokladniej wymontowac zewnetrzna klamke?odkrecilem 1 srubke od klamki wew.,2 od uchwytu dzwi i 1 w okolicach lusterka,dol byl na zatrzaski i mi odszedl ale jeszcze cos trzyma,przypominam ze glownie chodzi mi o zewnetrzna klamke.pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Mar 01, 2011 22:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 10:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 13:25
Jak możesz to napisz jak poszło Ci z klamką - jak ją wyjąć. U siebie muszę wyciągnąć klamkę zew. od strony kierowcy. Jest wygięta zapadka w zamku i dostaje się do środka woda i syf z ulicy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja wlasnie tez mielem problem z klamka zew.,bo mi sie wyrwala tulejka do ktorej jest przykrecana sruba,po zdjeciu tapicerki i odchyleniu foli maskujacej widac 2 srubki o rozmiarze 10,musisz je odkrecic,dalej juz ci nie pomoge bo ja odkrecalem od strony pasazera,a w mojej wersji nie ma zamka od strony pasazera..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum