Wysłany: Czw Sie 28, 2008 18:17 [Freelander] Stukanie z tyłu
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
jak w temacie stuka z tylu przy nierownosciach tak jakby to byly wahacze jak zajrzalem pod samochod to jest tam mnostwo drazkow
jak zadzwonilem do serwisu to zabili mnie cena za czesci moze ktos cos poradzi
z gory dzieki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 18, 2010 18:58, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 18:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 18:56
Sprawdź tulejki wahaczy jest ich 6 na stronę i można je kupić bez problemu , to są normalne usterki w tym modelu , każdy mechanik albo stacja kontroli pojazdów to sprawdzi , mam na miejscu takie tulejki.
W razie potrzeby dzwoń.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
u mnie byla jeszcze poduszka tylna mostu ale teraz cos jeszcze czasem strzela z tylu jak by to bylo z przodu to bym pomyslal ze przeguby ale nie z tylu i nie mozemy namierzyc tego z mechanikiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum