Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 142 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 15:18
w przednim zderzaku po stronie pasazera.
jesli jest rozlaczony lub popsuty - tak pokazuje wlasnie.
Aha, jak naprawisz lub wymienisz to ta temperatura bardzo powoli rosnie do gory wiec badź cierpliwy.
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 19:16
Jest chyba przymocowany do zderzaka,bo jak kilka miesięcy temu dostawałem się do wentylatora,to musiałem wypiąć na wtyczce-inaczej nie odstawiłbym zderzaka na bok.Jest po lewej stronie(stojąc naprzeciw auta).
Jak odpialem akumulator na dluzej to tez mi pokazywal Syberie Czy to normalne ze na sprawnym czujniku tez bardzo wolno reaguje na temperature? Wyjezdzam z garazu na dworze przymrozek a po 5 min mam plus 5 stopni na wyswietlaczu.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Pomógł: 16 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 114 Skąd: Lubaczów
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 09:13
Nie demontuj zderzaka!
Wjedź na kanał, zdejmije dolną osłonę silnika i popatrz od spodu na wewnętrzną część zderzaka. Na pewno zobaczysz czujnik. Faktem jest, że trzeba się nagimnastykować aby go odpiąć, ale jest to możliwe.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 16 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 114 Skąd: Lubaczów
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 09:32
To jeszcze nic. Kiedyś na giełdzie samochodowej widziałem auto (fiat 125p), gdzie gościowi padł napęd wycieraczek, a że akurat padało, to przywiązał sobie sznurek (przez uchylone szyby drzwi) i jego koleś na miejscu pasażera pociągał sznurkiem raz w lewo raz w prawo. To, że padł nie dziwi, ale to, że chcieli to auto wtedy sprzedać ...:rotfl:
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum