Typ: D Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Mam strasznie zapieczone prowadnice zacisków tylnych, jak to ruszyć? Jakim kluczem odkręcić śruby trzymające zacisk czy to jest 12 czy jakiś rozmiar calowy? Wiem że tak zapieczone śruby odkręcać kluczem sześciokątnym. Jak wyciągnąć te prowadnice zapieczone
w uchwycie?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Mar 02, 2011 23:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 14:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
spryskaj jakims srodkiem penetracyjnym i klucz 12 szesciokatny powinien ruszyc.Te sruby plywajace tez musisz popsikac i probowac wyciagnac przekrecajac nimi
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tych gumek na śrubach pływających (taka harmonijka) nie mogę dostać ich, reperaturki dostępne np.Intercars nie mają tych gumek są tylko do tłoczka. Do innych samochodów są w zestawie, może ktoś zna ich rozmiar, ewentualnie od jakiego innego samochodu będą pasować.
odnośnie tych gumek na śrubach pływających (taka harmonijka) nie mogę dostać ich, reperaturki dostępne np.Intercars nie mają tych gumek są tylko do tłoczka
albo sprzedawca w InterCars nie potrafi Ci ich odpowiednio ustalić
jeśli chodzi tylko i wyłącznie o te harmonijki do śrub pływających zapytaj w InterCars o indeks QB1319
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum