Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 14:04 [R 220] problem z regulacją swiateł
witam ,mam dosc nietypowy problem,bowiem jakies pół roku temu zakupiłem lampe do mojego Rka(poniewaz przy moim roverku są założone lampy od angielskiej wersji i swiecą w złą strone,kąt padania)
Kupiłem w okolicy takie
i teraz problem jest z regulacją (góra/dół) swiateł jak widac nie ma regulotrków do ustawiania,a przy zakupie niestety nie zwróciłem uwagi na to
A czy regulatory idzie kupi oddzielnie? hmm sam nie wiem
Ostatnio zmieniony przez kadzaf Wto Gru 09, 2008 15:04, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 14:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 14:23 Re: [R 220] problem z regulacją swiateł
kadzaf napisał/a:
witam ,mam dosc nietypowy problem,bowiem jakies pół roku temu zakupiłem lampe do mojego Rka(poniewaz przy moim roverku są założone lampy od angielskiej wersji i swiecą w złą strone,kąt padania)
Kupiłem w okolicy takie
[url=http://img520.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
i teraz problem jest z regulacją (góra/dół) swiateł jak widac nie ma regulotrków do ustawiania,a przy zakupie niestety nie zwróciłem uwagi na to
A czy regulatory idzie kupi oddzielnie? hmm sam nie wiem
a przelozyc nie mozesz ze starych swiatel ?
powinno pasowac to tylko polozenie gora dol
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 19:23
Cytat:
no własnie jak na złość nie pasuje
[ Dodano: Wto Gru 09, 2008 19:23 ]
Cos nie co sie dowiedziałem,a mianowicie ze do mich potrzebny jest silniczek regulacji
teraz bedzie kolejny problem gdzie takie dostac ,oraz trzeba bedzie jakoś je podłąćzyc
Cos nie co sie dowiedziałem,a mianowicie ze do mich potrzebny jest silniczek regulacji
dokładnie. Miałeś manualnie regulowane a kupiłeś elektrycznie regulowane.
kadzaf napisał/a:
teraz bedzie kolejny problem gdzie takie dostac
Silniczki dostaniesz na szrotach roverkowych bez problemu, adresy na stronie klubowej.
kadzaf napisał/a:
oraz trzeba bedzie jakoś je podłąćzyc
do samego trzymania lustra i regulacji nie trzeba, jeśli chcesz by spełniały swoją role to 3 przewodowa instalacja jest potrzebna, a schemat jest w rave
Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 118 Skąd: Lublin
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 11:20
Silniczki można kupić na allegro. Ja zanim je kupiłem, zrobiłem regulację z nagwintowanego gwoździa i nakrętki. Działało dobrze ale założyłem silniczki i jest jeszcze lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum