Wysłany: Pią Gru 12, 2008 16:48 Czesci do R Ktos cos potrzebuje?
Na szrocie stoi kilka Roverkow Moze cos potrzeba (ale bez przesady silnik za duzy) mam na mysli grill, tylne swiatla jakies drobne czesci. Mysle ze mozna to wyrwac "za grosze". Czekam na zamowienia z orientacyjna kwota jako "okazja"
Najwiecej jest R200, R400 ale i R25, R45 R75 jeden i praktycznie juz nic nie ma, no szyby w drzwiach zostaly i jeden klosz chyba w calosci jest, (klami tez widzalem)
Odbior na trasie Poznan - Plock
[ Dodano: Pią Gru 12, 2008 18:05 ]
Prosze pisac na e-mail najlepiej nazwe angielska czesci oraz wartosc bo gostek czasem prawie darmo chce a czasem cena z kosmosu. Lampy przednie odpadaja bo to "angliki"
Na pewno jest R45 z ladnym grill'em jeszcze nie zniszczony.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 16:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a do 216 Coupe z 1996r. możesz załatwić jakieś drobiazgi??
Hmmm przyznam ze jeszcze sie nie znam. Nie umiem odroznic. Jak rozpoznaje R200, R400, R600, R25, R45, R75, i streetwise
xROnx napisał/a:
Grill do R200 z niepołamanymi żeberkami i nie odpadającym chromem znalazł by się....
Tak byl w dobrym stanie. Jezeli zdaze przed barbarzynskim zachowaniem pracownikow szrotu to wezme.
W najlepszym stanie jest R45 bo przywieziony wczoraj przy mnie i postawiony na dachu innego samochodu wiec dos bezpiecznie.
I jeszcze Rover 100 jest ale nigdy bym nie powiedzial ze to Rover
Jeszcze malo wiem o tej marce.
tak wygląda Rover serii 200 Coupe Targa:)
http://markzo.fotosik.pl/albumy/392124.html
konkretnie to mój tak wygląda:P potrzebowałbym halogenów i takich plastykowych zastrzasków, które trzymaja plastykowe listy do okoła przednij szyby, dokładne foto pokaże, jak dorwiesz jakiegoś coupe pozdro:)
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
A przycisk włączenia świateł przeciwmgielnych tylnych do R200 znajdzie się?? koszt... ja wiem.. z 10 zl za taki przycisk ? nie mam pojecia, taka pierdółka
W R75 ktory jest juz wrakiem sa wszystkie przyciki, pokretla, radio, klimatronik, itd wiec w tych R200 co widzialem tez chyba sa.
Zrobie tak:
Wezme wszystkie grill'e w dobrym stanie, halogeny i co mi wpadnie w oko. Moze tylne klosze, lusterka? Ktos chcial zaglowki. Dajcie propozycje co jeszcze mozna "uratowac" z tych nieszczesnych Roverkow. Z jedna dojazdowke moze wziac? Chodzi o to zebym nie dokladal a komus dostarczyl czesc sprawna za grosze.
the.edgy napisał/a:
A przycisk włączenia świateł przeciwmgielnych tylnych do R200 znajdzie się?? koszt... ja wiem.. z 10 zl za taki przycisk ? nie mam pojecia, taka pierdółka
Może emblematy jeszcze zabierz?? często komus "giną" i jest kłopot bo większość kardzione na allegro:/ może pozabieraj wszystkie jakie dasz rade?? halogeny, może też zaślepki halogenów?? jakieś pierdółki z wnętrza typu lampki guziki itp??
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Witam wszystkich!
Włączę się do tematu, bo przedwczoraj na szrocie w Humlinie( trasa pomiędzy Włocławkiem a Lubrańcem) rozbierali kremowego R200. Ma potłuczone obydwa zderzaki, ale wszystkie drzwi i środek ok. Orientacyjnie kompletne drzwi z szybą ok.100PLNów. Wzięłam od faceta telefon : 662 667 934, 692 548 130, 054/252 81 27.
_________________ Pozdrawiam wszystkich miłośników ROVERków!
Może emblematy jeszcze zabierz?? często komus "giną" i jest kłopot bo większość kardzione na allegro:/ może pozabieraj wszystkie jakie dasz rade?? halogeny, może też zaślepki halogenów?? jakieś pierdółki z wnętrza typu lampki guziki itp??
Emblematy sa i nawet w idealym stanie. Boje sie tylko jak ten "Kombajnista" je zdejmie to w jakim stanie beda :-( Spoko, jak tylko bedzie mozna to zalatwie. (probowalem paznokciem ale mocno sie trzymaja)
Halogeny widzialem w jednym R45 i sa zamowione prrzez kolege dareke bo pasuja do R25
xROnx napisał/a:
Mombrey napisał/a:
Ktos chcial zaglowki
a są tylnie zagłówki do R200 w jasnym weluru?
Jak beda jesne to wezme.
Prosze o angielskie nazwy czesci (nie wiem jak po angielsku sa zaglowki )
Mam duzo biegania i jestem leniwy, zeby teraz szukac.
Może emblematy jeszcze zabierz?? często komus "giną" i jest kłopot bo większość kardzione na allegro:/ może pozabieraj wszystkie jakie dasz rade??
A ktore gina? Brac wszystke? Te po bokach male i te przod, tyl?
Czy po 10 zl za znaczek to dobra cena mysle, ze za tyle (2 funty) to kogos wysle do zdejmowania.
Thrillco napisał/a:
Znaczek 75 na tylna klape się znajdzie?? jak tak to za ile Biore jak rozsądnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum