Wysłany: Nie Gru 07, 2008 19:05 [Roverki] Roverki niekomercyjne?
Dlaczego w zadnych czasopismach motoryzacyjnych oraz programach typu zakup kontrolowany(tvn turbo) nie mozna sie natknac na recenzje Roverkow? Moze warto wyslac kilka listow do redakcji, aby Nas zauwazyli
_________________ chyniu
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 19:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dlaczego uwazasz, ze nei mozna?
W trzecim sezonie zakupu byl Rover 75.
Poza tym, marka ta jest jeszcze na tyle malopopularna, ze nie pokazuja jej w programach.
Ciesze sie z tego powodu akurat bo i tak juz bez tego przybywa w zacnym gronie roverkowiczow ludzi pasujacych do zupelnie innego auta
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Sam o to poprosiłem, aby pokazali to auto
Serio pisałem do redakcji, odpowiedzieli, że pokażą. A potem, kiedy emitowali ten odcinek nie oglądałem. Dopiero powtórkę obejrzałem.
chyn, no to właśnie ten odcinek. Jakiś niedorobiony ten bohater tamtego odcinka był.
Na ROVERka 75 koleś kręcił nosem, bo to "anglik" . Adam zachęcał go do przejażdżki, ale się nie zdecydował . Ostatecznie podjarał się i kupił mega "gołego" (zero wyposażenia) golfa V
Na ROVERka 75 koleś kręcił nosem, bo to "anglik" . Adam zachęcał go do przejażdżki, ale się nie zdecydował . Ostatecznie podjarał się i kupił mega "gołego" (zero wyposażenia) golfa V
Mi się kojarzy, że kupił Focusa, ale to akurat nie ważne . Facet był strasznie irytujący, potrafił odpowiadać Kornackiemu na każde pytanie tylko w stylu: "no", "taa" i temu podobne. Podczas całego odcinka zdobył się może na dwa zdania złożone
Mi się kojarzy, że kupił Focusa, ale to akurat nie ważne . Facet był strasznie irytujący, potrafił odpowiadać Kornackiemu na każde pytanie tylko w stylu: "no", "taa" i temu podobne. Podczas całego odcinka zdobył się może na dwa zdania złożone
thef, masz rację nie ważne, ja sobie też ręki nie dam uciąć
Dla mnie i tak najlepszy był taki starszy facet w innym odcinku, który oglądając volvo s40 ze skórzaną tapicerką, stwierdził, że jest bardzo zadbana i żeby jej nie zniszczyć "możnaby położyć na nią jakieś pokrowce"
Zdarzają się różni ludzie i dlatego podziwiam czasami redaktora Kornackiego za cierpliwość do nich
Dla mnie i tak najlepszy był taki starszy facet w innym odcinku, który oglądając volvo s40 ze skórzaną tapicerką, stwierdził, że jest bardzo zadbana i żeby jej nie zniszczyć "możnaby położyć na nią jakieś pokrowce"
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
To tylko wyjątek potwierdzający regułę i popieram widziałem taki specjalny pokrowiec na tylną kanapę, z zawieszkami na przednie zagłówki A chyba najlepszą opcją jest kombiak z kratką duzo miejsca i bezpiecznie
było niedawno jeszcze bardzo fajne pismo "Auto Po Gwarancji" (niewiem czy jeszcze jest ostatnio nie widzialem) i przelecieli tam praktycznie cala game nowszych roverow a byla chyba nawet 800 -bardzo duzo konkretow i normalne podejscie do auta, w duzej mierze dzieki ich duzemu reviewowi R200 kupilem ten samochod. Bardzo profesjonalne podejscie i zero mitologii, jesli to pismo padlo to ubolewam bo bylo dobrym wyjatkiem wsrod innych coraz bardziej tandetnych pisemek no i jak sama nazwa wskazuje trafialo w duza liczbe odbiorcow a w przypadku Rovera wrecz we wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum