ja używam nokii hs 26w i mogę śmiało polecić.
nie ma problemów z połaczeniem bateria w moim przypadku trzyma 2-3 miesiące (włączam go jak ktoś dzwoni, albo jak chcę zadzwonić z samochodu) i pasuje ładowarka do cienkiej nokii
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 18:06
Używam i jednocześnie polecam Motorole H375 (choć osobiście nie lubię telefonów tej marki, sam mam SE) Mały, zgrabny, bateria trzyma baaardzo długo. Kupiony na Alledrogo - nówka, pudło, ładowarka, papiery za 30 PLN.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 337 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 18:47
Zwróć też uwagę jak się słuchawka trzyma na uchu, czy dobrze przylega. Niektóre modele mają fatalne rozwiązanie "mocowania".
Nie wiem jak w innych, ale w mojej nokii BH-301 można min. głosowo wybierać numer zapisany w tel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum