Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam. Mam pytanie, czy w zbiorniczek płynu wspomagania jest taki sam w dieslach i w silnikach benzynowych? I czy były różne rodzaje montowane w roverach serii 600?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 27, 2011 23:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 11:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 100 Skąd: Łomianki
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 18:15
Dzięki, ale czy ten zbiorniczek w dieslu nie jest przypadkiem po prawej stronie? No i właśnie o to chodzi czy te wężyki da się podłączyć bez jakiś większych problemów( w moim przypadku z benzyny do diesla)
phoenix123, w dieslu jest po lewej stronie stojac przodem do auta, w benzynie po prawej... Jezeli przekladasz sam zbiorniczek to ok ale weze musza byc od danego rodzaju pojazdu... Czy jezeli diesel to weze od benzyny nie starcza(pisze tak bo napisales nie jasno)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 100 Skąd: Łomianki
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 17:48
Dzięki
[ Dodano: Czw Sty 08, 2009 21:06 ]
Witam. No i okazało się że nie jest taki sam, albo na allegro wysłali mi inny zbiorniczek(nie od tej serii chociaż wygląda na roverowy)..... Ten zbiorniczek który dostałem jest na dwa wężyki(jeden cienki i jeden gruby, grubszy niż z orginalnego zbiorniczka) mój stary był na 3 wężyki i teraz pytanie czy moge złączyć dwa cienkie wężyki i podłączyć oba do cieńszej końcówki bez większych problemów?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum