Wysłany: Pon Sty 05, 2009 19:07 [r220 sdi 98r] linka gazu i sprzęgła oryginał/zamiennik ?
heloł,
poszła mi linka sprzęgła, przy okazji mam zamiar wymienić też linkę gazu i stąd moje pytanie: czy znacie jakieś/czy istnieją jakieś zamienniki bo w tomateam widzę tylko oryginały odpowiednio linka sprzęgła(sbb000110) 261 zł i linka gazu(uuc101270) 168 zł.. sprawdzałem allegro, intercars i parę sklepów z mazowieckiego, ze strony klubowej i nic ..
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 05, 2009 19:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A ta od gazu to jakoś doświadczona życiowo, że chcesz ją wymieniać Od gazu jest dużo mniej obciążona niż sprzęgła, więc jesli jest cała to może jej nie ruszać Innego źródła linek niż tomateam nie znam
linkę sprzęgła musowo bo urwana .. a linka gazu .. pedał łapie po 2 cm od wciśnięcia .. mechanior ma obaczyć ale pytam już zakładając z góry, że do wymiany ..
znalazłem coś takiego ...
Nr kat MG Rover UUC101270
odpowiednik
Nr kat. UNIPART GVC5549
LINKA SPRZĘGŁA
za 87 zł
w sklepie s-part.pl
??
fearless [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 11:31
DrMambo napisał/a:
a linka gazu .. pedał łapie po 2 cm od wciśnięcia .. mechanior ma obaczyć ale pytam już zakładając z góry, że do wymiany ..
A oprócz regulacji linki gazu (tej kręconej) nie masz przypadkiem możliwości regulacji na tym kółku przy przepustnicy Ja tam mam 2 wejścia na linkę, jedno ma luźniejsze zamocowanie, a drugie do naciągnięcia, w razie jak zabraknie już skręcania na regulacji. Sprawdź, może też tak masz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum