Wysłany: Wto Sty 06, 2009 19:18 [R200 1,4 99r] Jakie swiece ?? a moze to nie wina swiec ??
Witam mam taki mały problemik
Chodzi o to ze gdy rano odpalam auto pali bez problemu wszystko jest okey ,a gdy odpalam go o 14 jak wracam z pracy to podczas gdy przekręce stacyjkę samochód zaczyna się dławic i nie odpali dopuki nie dodam troszkę gazu a obroty wchodzą do 2000 po czym jak juz się rozgrzeje spadają do 800 myslałem o swiecach i kupiłem takie czy to są dobre swiece
BOSCH +8
FR 7 DC+
Ostatnio zmieniony przez koliber1 Wto Sty 06, 2009 21:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 19:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wygląda to na silniczek krokowy Bo jeśli odpala z gazem to znaczy że czujnik temperatury do sterownika jest Ok ale winny jest tutaj silniczek krokowy , który przy rozruchu powinnien samoczynnie uchylić odpowiedni przepływ powietrza taki aby mógł bez problemu odpalić bez gazu. A jak odpalisz z gazem i potym puscisz gaz to zgaśnie(jeśli tak to 100% silniczek krokwy) czy już chodzi normalnie tj. na poczatku obroty na poziomie 1200-1500obr/min a potem na około 800-900 obr/min
[ Dodano: Nie Sty 11, 2009 13:30 ]
A czy w odrębie kolektora ssącego nie widać jakiś wycieków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum