ok 3 a może ktoś mi powiedzieć czy to są takie wciskane czy jak to żaróweczka w takim czymś nie wiem jak to nazwać metalowym mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi ?
czy da się jakoś doświetlić ten przebieg i wskazówkę
ok 3 a może ktoś mi powiedzieć czy to są takie wciskane czy jak to żaróweczka w takim czymś nie wiem jak to nazwać metalowym mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi ?
czy da się jakoś doświetlić ten przebieg i wskazówkę
kolego szukaj żarówek W5W. takie duże na wcisk wchodzą
osobiście zastosowałem pomarańczowe W5W takie jak są/mam w bocznych kierunkach, licznik jazdy dziennej widać w nocy bez problemu, co do wskazówek to pewnie masz spalone górne żaróweczki x2, bo jak one świecą to wskazówki widać dobrze
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
osobiście zastosowałem pomarańczowe W5W takie jak są/mam w bocznych kierunkach, licznik jazdy dziennej widać w nocy bez problemu, co do wskazówek to pewnie masz spalone górne żaróweczki x2, bo jak one świecą to wskazówki widać dobrze
Jakie górne są trzy od tyłu... chyba że są jeszcze jakieś o których ja nie wiem
dudekmis, Podpowiedz jak to dokładnie zrobiłeś bo efekt jest olśniewający:D:D
Wymieniłeś tylko żarówki na niebieskie ledy czy coś jeszcze przerabiałeś??
kamax_19, nie szkoda odgrzebywać aż tak starych tematów, przecież zmiana podświetlenia zegarów na tym forum jest już tak mocno poruszana jak sprawa xenonów, przestudiuj ten temat a będziesz wiedział wszystko to co cie powinno interesować w tym temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum